A túrázásról

 

Kedves Ezüstgenerációs Társaim!
Az eddigiektől eltérően most személyesen szeretnék bemutatkozni.

Vilmányi Sándor vagyok és Budapesten élünk a feleségemmel.

 

 

Mindig is nagyon szerettünk a természetben járni, túrázni. De ezt csak úgy ötletszerűen tettük, ha a munka megengedte. Aztán egyre kevésbé engedte meg. Meg kb. 15 éve az izületeim is nagyon rossz állapotba kerültek. Nagy nehezen valami csoda folytán rendbe jöttem, s másfél éve nyugdíjba mentünk.

Ezüstgenerációs Társunk invitált bennünket az ősz legvégén gyalogtúrára, mely az Országos Kék Túra útvonalán érkezett Hűvösvölgybe. A Cool Tour Kör Facebook csoport szervezte. Szép idő, kellemes társaság volt, s nem számított a fizikai fáradtság. Büszkék voltunk magunkra. Mint kiderült, a Kék Túrát nem kell egyben lenyomni, hanem tetszés szerint felosztva is lehet, akár több éven keresztül. Belelkesültünk. Azóta több túrán is részt vettünk, és minden alkalommal elégedettséggel tölt el – ezt is meg tudtam csinálni!!! És mint tudjuk, a rendszeres mozgás abszolút pozitívan kihat az egészségi állapotra.

Ezért hívok fel mindenkit, csatlakozzon természetjáró csoportunkhoz. Rendszeres híradással jelentkezem a soron következő és élménybeszámolóval a teljesített túrákról.

Mindenkit szívből üdvözlök és várunk a csoport túráin!

Ide kattintva megnézheted a Hungaroring-2016 albumomat!

A legfontosabb a rendszeresség.

Neked mi a véleményed ezekről a dolgokról?

Neked fontos az egészséged, a jó hangulatod?

Ha igen, keress meg minket és legyél te is csapattag!

Ismerd meg és kedveld a facebook oldalunkat is!