A csapatról

Az aktívak világa

Elkezdtünk csapattagokat toborozni.

Keressük azokat a nőket, férfiakat, egyedülállókat és házaspárokat, akik hasonlóan nyitottak, és fontos nekik a jó társaság, az aktívak világa.

Szeretnek kirándulni, túrázni, városokat megismerni, pihenni, wellnesszezni belföldön és külföldön egyaránt. Érdeklődnek a színház, a mozi, a hangversenyek világa iránt. Szeretnek olvasni. Ezekről a tevékenységeikről szívesen tartanak ismertetőt, élménybeszámolót.

Szerintem fontos, hogy ne a gyógyszerek felé forduljunk, hanem a lehető legkevesebbet fogyasszuk belőlük, csak azt, amit muszáj. Ha lehet, gyógyszer mentesen éljünk.

Figyeljünk oda a tökéletes egészség diétára, az egyéni vitamin, ásványi anyag és nyomelem bevitelre. Keressünk előadásokat, vagy szervezzük meg magunknak a tudatos táplálkozásról szóló előadásokat. Ismerjük meg a különböző étkezési szokásokat, diétákat, étrendeket, mint például a paleolit, a vega, vegán, vegetáriánus, low carb, stb.

A testi egészség mellett fontos a lelki egyensúly is. Sokan ezt jógázással, relaxációval, meditációval segítik. Az agyukat tudatosan használóknak például az agykontroll ad támogatást.

A sport a másik vesszőparipám. Nagyon fontos az aktív sportolás, évszakoktól függetlenül. Sok sportág van, ami 50 felett is végezhető.

A legfontosabb a rendszeresség.

Neked mi a véleményed ezekről a dolgokról?

Neked fontos az egészséged, a jó hangulatod?

Ha igen, keress meg minket és legyél te is csapattag!

Ismerd meg és kedveld a facebook oldalunkat is!